Swedteam

De Jachtshop is dealer voor Swedteam.  U kunt uit de catalogus per mail (dejachtshop@home.nl ) of telefoon +31 (0) 6 50 675605 bestellen.

 

Over Swedteam:

 SWEDTEAM is een Zweeds kledingmerk gespecialiseerd in Jacht en Outdoor kleding !

De  producten zijn bestemd voor mensen die zich bezighouden met Jacht-, Wildernis en andere recreatieve activiteiten en graag beschermd willen zijn tegen een koude en natte omgeving.

SWEDTEAM  kleding biedt een een hoge functionaliteit en kwaliteit van het product, heeft een goed ontwerp met een uitermate goede pasvorm. De klanten ervaren de kleding  als modern, interessant, waarde toevoegend en betaalbaar. SWEDTEAM heeft naast een herenlijn een hele goede dameslijn.

Naast de GORE TEX lijn heeft SWEDTEAM een eigen Covertex lijn in de collectie. Een zeer betaalbare goede waterdicht en ademende kledinglijn. Naast een groene lijn kent SWEDTEAM ook een nieuwe camouflage lijn. Desolve, deze is vanaf half juli 2017 verkrijgbaar.

Wilt u meer weten over SWEDTEAM neem dan contact met ons op
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »