Verzenden & retourneren

Levering

Bestelde producten worden verzonden indien de betaling binnen is bij De Jachtshop. De Jachtshop verzendt één keer per week, te weten op vrijdag, haar producten, zodat de producten op zaterdag geleverd worden, danwel op maandag. De levertijd kan 2 tot 8 dagen duren, indien een product op voorraad is.

De Jachtshop streeft ernaar om binnen 8 werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden. De uiterste levertermijn is 30 dagen. Wanneer de bestelde producten niet binnen deze termijn op het opgegeven afleveradres geleverd worden, heeft de koper de mogelijkheid om de koopovereenkomst te ontbinden.

Bovengenoemde levertijd geldt als indicatie en niet als uiterst termijn. De Jachtshop kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van overschrijding van levertijd.

Aflevering geschiedt vanuit ons magazijn. De Jachtshop zorgt voor bezorging per post over verzending op enige andere wijze ter keuze van De Jachtshop. Eigendom van de producten gaat over op koper bij aflevering indien de producten betaald zijn.

De Jachtshop is gerechtigd de aflevering in gedeelten na te komen. De extra kosten van een eventuele nalevering zal gedragen worden door De Jachtshop.

Retourneren

Producten die u bij De Jachtshop heeft gekocht, kunnen zonder enige opgave van reden binnen 7 werkdagen na ontvangst worden geruild en/of retour gezonden, mits u de factuur nog heeft, de aankoop nog niet is gebruikt en in de originele verpakking zit zoals verkoper u het heeft gezonden. De koper kan binnen 7 werkdagen na bestelling zijn bestelling herroepen, zonder opgaaf van reden. De kosten voor het retour zenden van uw bestelling is voor rekening van de koper. De koper heeft dan ook de mogelijkheid om het orderbedrag, mits reeds voldaan, gerestitueerd te krijgen. Hiertoe dient u binnen 7 werkdagen, na ontvangst van de goederen op het afleveradres, contact op te nemen met De Jachtshop.

Wanneer u een kapot product heeft ontvangen, wordt deze door De Jachtshop kosteloos omgeruild voor exact hetzelfde product, mits u de factuur nog heeft, de aankoop niet is gebruikt en in de originele verpakking zit. De consument heeft recht op restitutie van het orderbedrag, mits reeds is voldaan. Hiertoe dient u binnen 7 werkdagen na ontvangst op het afleveradres contact op te nemen met De Jachtshop.

Wanneer u in plaats van het bestelde product een ander product heeft ontvangen, wordt deze door De Jachtshop kosteloos omgeruild voor het door u bestelde product mits u de factuur nog heeft, de aankoop niet is gebruikt en in de originele verpakking zit. De consument heeft recht op restitutie van het orderbedrag, mits reeds is voldaan. Hiertoe dient u binnen 7 werkdagen na ontvangst op het afleveradres contact op te nemen met De Jachtshop.

Wanneer krachtens het bovenstaande enigerlei product mag worden geretourneerd, wordt binnen 30 dagen het door u betaalde bedrag op u bank of giro rekening gestort. U dient hier altijd contact over op te nemen met De Jachtshop.

Indien bovenstaande termijn door de koper niet wordt gerespecteerd vervalt ieder recht van de koper.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »