Over ons

Na 7 jaar is De Jachtshop gestopt. Wij bedanken de klanten voor hun in ons gestelde vertrouwen afgelopen jaren. Deze website gaat op 25 oktober uit de lucht.

 

De Jachtshop is een digitale winkel en een winkel aan huis in Heijningen. Heijningen ligt nabij het bekende Fijnaart waar Nederlands bekendste zanger Frans Bauer woont. Fijnaart is gelegen in de gemeente Moerdijk. Deze gemeente ligt het westen van Noord-Brabant en 10 km van  Zuid-Holland en 20 km van Zeeland. In 30 minuten ben je vanuit Rotterdam in Heijningen.
Mijn naam is Liesbeth Kempenaars en dit is mijn hond Sammie. 25 jaar lang heb ik bij de overheid gewerkt, waarvan de laatste 2,5 jaar als leidinggevende. Een van mijn hobbies is jagen met geweer samen met mijn echtgenoot en natuurlijk met Sammie. Al een tijdje had ik het idee om een winkel te beginnen met jachtkleding en met artikelen om met de jachthond te werken en te trainen.
Nu de overheid ging reorganiseren en bezuinigen, was dat voor mij het moment om mijn hart te volgen en de daad bij het woord te voegen.

Zie hier de digitale winkel en als je nieuwsgierig bent naar de fysieke winkel sinds 29 juli 2011 ben je van harte welkom op de Oude Heijningsedijk 239, 4794 SH te Heijningen.

De Jachtshop biedt betaalbare kwaliteit jachtkleding en buitenkleding en schoenen aan van Swedteam, Chevalier John Field, Chiruca (Spaans) en artikelen voor de jachthond, zoals dummy's, fluitjes, jachtlijnen, signaalbanden. U zult in de winkel vast iets van uw gading en budget vinden. En wilt u niet via de webshop bestellen, dan komt u toch gezellig naar de winkel. U bent van harte welkom in Heijningen.


We hebben ook sinds 18 juni 2011 een tweede labrador retriever. Op deze foto is ze 8 weken. Ze heet Maxime. Een lieve hond met karakter, en een enorme werklust.
En dit zijn Sammie en Maxime in november 2012.

De eerste en de laatste foto zijn geschoten door Frans Scherpenisse. Zie www.casadeicolli.com

 

Inmiddels is er ook een 3e labrador bij gekomen. Knut alias Castle village Ash. Een blonde reu. En een 4e zwarte teef zelf gefokt.

 

.

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »